Plantmedicijn Ceremonie

Maak een helende reis op zielsniveau

Wil je graag een diepe innerlijke reis maken en ben je op zoek naar meer betekenis in je leven? Een plant medicijn ceremonie kan een helende werking hebben op onder andere; angsten, trauma’s, depressies, patronen en blokkades die in jouw lichaam vastzitten. 

Met een team van ervaren professionals maak je de reis van je leven.

Wat is een plantmedicijn ceremonie?

Eén van de manieren die in eeuwenoude sjamanistische tradities wordt gebruikt om makkelijker in contact te komen met je diepere zelf is via plantmedicijn ceremonies. Ontdek nu zelf ook de kracht van de heilige plantmedicijnen tijdens een ceremonie van De Mannencirkel.

Hoe ziet het programma eruit?

Voorbereiding: Intentie sharing cirkel (online)
Leer over wat plant medicijnen voor je kunnen betekenen en zet je intentie voor de ceremonie. Maak tevens kennis met de mannen met wie je samen gaat reizen.

Ceremonie dag 1

 

Aanvang 15:30 uur

  • Meditatie
  • Sharing cirkel
  • Rape ronde (optioneel)
  • Plantmedicijn ceremonie begeleidt met prachtige muziek (4 tot 6 uur)
  • Heerlijk vers biologisch eten
  • Overnachting op een prachtig terrein midden in de polder 
 

Ceremonie dag 2

  • Ontbijt
  • Meditatie
  • Sharing cirkel
  • Trauma release breathwork 
 
Einde programma 11:30 uur
 

Afronding: integratie sharing cirkel (online)
Samen bespreek je de ceremonie. Wat heb je ervaren? Welke inzichten heb je gekregen? Hoe kun je dit integreren in je dagelijks leven?

Investering

De investering in jezelf is €699,- incl. btw. Dit is inclusief overnachting, maaltijden, drinken en begeleiding van een professioneel team.

Plantmedicijn ceremonie De Mannencirkel

Wat kun je verwachten tijdens de ceremonie?

Dit is voor iedereen anders. De reis duurt ongeveer 4 tot 6 uur.
Vaak wordt je door een reis met cacao bliss, je derde oog geopend, wat betekent dat je hallucinatoire beelden mag ontvangen. Het kan ook zijn dat geen afwijkende visuele beelden hebt, maar juist auditieve, of dat er inzichten komen die niet hallucinatoir zijn. Met de Cacao Bliss kunnen er wegen openen naar diepere bewustzijnslagen en weer nieuwe energie geven.

Het kan ook zijn dat er diepliggende thema’s (en trauma’s) aangekeken kunnen worden. Plantmedicijnen heeft een helende werking op onder andere: angsten, trauma’s, depressies, patronen of andere blokkades die in jouw lichaam vastzitten en waar je in het dagelijks leven tegen aanloopt.

Cacao Bliss is niet zo intens en heftig als Ayahuasca, het is zachter en we kunnen het per uur opbouwen samen. Het brengt je niet altijd wat je wilt, maar wel wat je nodig hebt. Het belangrijkste advies is echter: Ga er zonder verwachtingen in. Verwacht geen wondermiddel dat je in één keer al je problemen oplost. Zodra je net als met de ademsessies, volledig uit je hoofd gaat (voorbij het denken) en aandacht geeft aan de lichamelijke sensaties en de controle kan loslaten, dan heb je vaak de mooiste reis.

BELANGRIJK!

Plantmedicijn kan in samenwerking met bepaalde medicijnen, alcohol en drugs schadelijk en gevaarlijk zijn. Het is daarom heel belangrijk om je aan het dieet (zie formulier online) te houden. We zullen hier ook heel streng op zijn ivm de risico’s en de veiligheid voor jullie, de andere deelnemers en ons te waarborgen. Op de dag zelf teken je een formulier dat je dit naar waarheid volbracht hebt. Anders kun je niet deelnemen aan de ceremonie.

En we vragen je om het intake formulier (online) uiterlijk binnen twee weken na je officiële aanmelding in te vullen. Hierover ontvang je een e-mail.

Contra-indicaties:
Je kunt niet deelnemen aan de ceremonie wanneer je:
– Medicatie gebruikt die niet samen kan met psylosibine zoals: antibiotica, antidepressiva, slaapmedicatie of andere rustgevende medicatie en medicatie voor ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk.
– Nu of in het verleden te maken hebt gehad met psychoses, schizofrenie of borderline of wanneer er een indicatie is dat je hier aanleg voor hebt.
– Allergisch bent voor schimmels
– In de laatste 5 dagen verdovende middelen (softdrugs en harddrugs) of alcohol hebt genuttigd.

Neem bij vragen hierover contact op met ons. Echter zijn wij geen medische specialisten en geven geen therapie of medisch advies. Ondanks het feit dat psilocybine behoort tot één van de meest veilige psycho-actieve stoffen en ondanks onze zorgvuldige screening, is enig risico nooit volledig uit te sluiten.

Neem daarom bij twijfel over bovenstaande medicaties, aandoening of psyche altijd contact op met je huisarts. Was het advies om de medicatie (tijdelijk) te stoppen? Dan volg je het afgesproken afbouw tijdschema van je huisarts, zodat tijdens de ceremonie je lichaam vrij is van medicatie.


Voel je nu bepaalde angst of weerstand om dit aan te gaan?
Jij bepaalt of het jouw tijd is om een diepe reis te maken naar binnen toe.
Voel vanuit je hart of je dit echt wil doen en klaar bent om jouw diepere thema’s, trauma’s en patronen aan te kijken en hiermee te dealen. En weer echte pure liefde en verbinding op zielsniveau te ervaren in een veilige en vertrouwde setting, zoals je die gewend bent van De Mannencirkel.

Investering in jezelf

Het aantal plekken is beperkt tot maximaal 12 mannen dus wil je zeker zijn van jouw deelname, meld je dan snel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *